Twin Thunder AS
Du finner oss på Kvavik i Lyngdal
Victory
Victory Touring
Indian
Chief Classic
Polaris
Sportsman 570 EFI

 

 

 

 

 

 

 

Besøk oss på Facebook:

Åpningstider

Man-Fre 10:00 - 16.00
Torsdag 10:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 14:00

Kontakt

Verksted

Vårt moderne motorsykkelverksted inneholder det meste av utstyr og spesialverktøy, slik at vi kan utføre jobben effektivt. Godt utstyr er halve jobben sies det. Verkstedet er godkjent av Statens Vegvesen som motorsykkelverksted. Vi har også godkjent merkeverksted for Indian Motorcycle, Victory Motorcycles og Polaris firehjulinger.

Bestill service

Din motorsykkel fortjener den aller beste behandlingen og på Twin Thunder har vi som mål å gi nettopp det! Send oss en mail og bestill service. Husk å oppgi merke og årsmodell, om sykkelen er original, kilometerstand, ditt navn, telefon og e-postadresse.

Timepriser

Vår timepris i verkstedet er kr 960,- pluss mva. Kontakt oss for timebestilling om det gjelder service og vedlikehold, overhaling eller andre reparasjoner - det lønner seg.

Kollisjonsskader 

Vi har et ryddig forhold til alle forsikringselskaper. Er du uheldig med motorsykkelen hjelper vi deg med takst og reparerer skadene fagmessig.

Kompetanse

Hos oss får du jobben utført profesjonelt, effektivt og lønnsomt! I vårt motorsykkelverksted finner du Bias med mer enn 25 års erfaring som MC mekaniker. Bias var rangert som en av toppmekanikerene av Harley-Davidson, etter en rekke kurs på treningssenteret på fabrikken i USA gjennom flere år. Med mer enn 10 års fartstid som verksmester for Harley-Davidson Norge AS, blant annet med ansvar for kursing av de offisielle merkeforhandlerene, og problemløser på "vanskelige" motorsykler, fikser han det som lar seg fikse. Bias kan alt fra gamle Panheads opp til den nyeste teknologien på de nyeste modeller.