Twin Thunder AS
Du finner oss på Kvavik i Lyngdal
Victory
Victory Touring
Indian
Chief Classic
Polaris
Sportsman 570 EFI

 

 

 

 

 

 

 

Besøk oss på Facebook:

Åpningstider

Man-Fre 10:00 - 16.00
Torsdag 10:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 14:00

Kontakt

TwinThunder

TwinThunder er fra april 2014 autorisert forhandler av Indian og Victory motorsykler og Polaris ATV. Vi selger også Harley-Davidson motorsykler og tilbehør. Du finner oss i Lyngdal, Vest-Agder. 

På 2000 kvadratmeter gulvplass finner du et enormt varesortiment med amerikanske motorsykler, deler, utstyr, klær og gaveartikler. Stort godkjent motorsykkel verksted og lokaler for vinterlagring av motorsykler.

Magne, Steen Gunnar og Bias er likeverdige partnere i selskapet.

Du finner oss her:

V holder til i tidligere Harley-Davidson Norge AS sine lokaler på Kvavik industriområde i Lyngdal. Sørlandsperlen Lyngdal ligger på Norges sydspiss, ved E-39 mellom Stavanger og Kristiansand. Når du kommer til Lyngdal tar du av på riksvei 43 mot Farsund. Du kjører forbi Lyngdal sentrum, når du kommer til Gumpens Auto bilforretning på høyre side av veien tar du av til høyre til Kvavik Camping. Følg Stamsøyveien videre innover og ta så tredje vei til høyre og neste til venstre så kan du ikke unngå å se oss. Stikk innom - vi setter pris på ditt besøk!

PS! Ønsker du å legge turen til Lyngdal i stiller Harley-Riders sitt klubbhus til disposisjon. Huset ligger vegg i vegg med vår butikk. Forhåndsavtale må gjøres. Les mer om betingelsene på Harley-Riders nettsider.