Twin Thunder AS
Du finner oss på Kvavik i Lyngdal
Victory
Victory Touring
Indian
Chief Classic
Polaris
Sportsman 570 EFI

Siste nytt!

 

 

 

 

 

 

 

Besøk oss på Facebook:

Åpningstider

Man-Fre 10:00 - 16.00
Torsdag 10:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 14:00

Kontakt

TwinThunder er forhandler av Indian motorsykler, Victory motorsykler og Polaris ATV. Vi selger også Harley-Davidson motorsykler og tilbehør. Du finner oss i Lyngdal, Vest-Agder.

Om oss

I Lyngdal i Vest-Agder finner du en stor spesialforretning for motorsykler. På 2000 kvadratmeter gulvplass finner du et enormt varesortiment med motorsykler, motorsykkel deler, motorsykkel utstyr, motorsykkel klær og gaveartikler. Stort godkjent motorsykkel verksted, Dyno testbenk og mye plass til blant annet vinterlagring av motorsykler.

Fra april 2014 ble vi også forhandler av Indian motorsykler, Victory motorsykler og Polaris ATV. I tillegg selger vi Harley-Davidson motorsykler, deler og annet.

Legg turen til Lyngdal - vi setter pris på ditt besøk!

PS! Ønsker du å legge turen til Lyngdal i vår/sommer stiller Harley-Riders sitt klubbhus til disposisjon. Huset ligger vegg i vegg med vår butikk. Forhåndsavtale må gjøres. Les mer om betingelsene på Harley-Riders nettsider.

Hvor

Det er lett å finne frem til oss; vi holder til i tidligere Harley-Davidson Norge AS sine lokaler på Kvavik industriområde i Lyngdal. Sørlandsperlen Lyngdal ligger på Norges sydspiss, ved E-39 mellom Stavanger og Kristiansand. Når du kommer til Lyngdal tar du av på riksvei 43 mot Farsund. Du kjører forbi Lyngdal sentrum, når du kommer til Gumpens Auto bilforretning på høyre side av veien tar du av til høyre til Kvavik Camping. følg Stamsøyveien videre innover og ta så tredje vei til høyre og neste til venstre så kan du ikke unngå å se oss. Stikk innom - vi setter pris på ditt besøk!

Ansatte

Vi er 2 ansatte i firmaet. Gunnar er salgsansvalig for butikk og delelager. Bias er ansvarlig på motorsykkelverkstedet. Begge har lang bakgrunn fra tidligere Harley-Davidson Norge AS og motorsykler forøvrig.

Du finner oss her: